Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Specialist in WTB/E met uitdagende vacatures en functies, Prima Professionals.
Je kennis en ervaring benuttenWaarde toevoegen aan projecten in WTB/E

Werken in WTB/E als werkvoorbereider

Prima Professionals WTB/E is gespecialiseerd in een aantal functies in de techniek, waaronder de functie van werkvoorbereider.

De Werkvoorbereider

De werkvoorbereider die voor ons werkzaam is kan zowel een starter zijn als een zeer ervaren werkvoorbereider. Zij verstaan hun vak door hun technische opleiding op MBO of HBO-niveau en hebben inmiddels door werkervaring of stage de nodige kennis opgedaan. 

Wat voor werkzaamheden?
Als Werkvoorbereider zorg je er niet alleen voor dat de juiste materialen op het juiste moment beschikbaar zijn, maar fungeer je als allround technische vraagbaak voor collega’s, leveranciers en klanten. Daarnaast werk je vaak in overleg met de projectleider en zorg je voor een optimale technische/organisatorische voorbereiding/planning van lopende projecten en opdrachten.

Wordt een Prima Professional!

Graag denken wij mee over de volgende stap in jouw carrière. Door een groot netwerk met diverse partijen kunnen we kiezen wat voor project of welk type bedrijf het beste bij Jou past. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap? Neem dan contact met ons op of klik hier voor de meest actuele vacatures.