Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Specialist in WTB/E met uitdagende vacatures en functies, Prima Professionals.
Je kennis en ervaring benuttenWaarde toevoegen aan projecten in WTB/E

Werken in WTB/E als uitvoerder

Prima Professionals WTB/E is gespecialiseerd in een aantal functies in de techniek, waaronder de functie van uitvoerder.

De Uitvoerder

De uitvoerder die voor ons werkzaam is kan zowel een starter zijn als een zeer ervaren uitvoerder. Zij verstaan hun vak door hun technische opleiding op MBO of HBO-niveau en hebben inmiddels door werkervaring of stage de nodige kennis opgedaan. 

Wat voor werkzaamheden?

Als Uitvoerder draag je zorg voor het uitvoering van een of meerdere projecten. Jij bent als Uitvoerder het aanspreekpunt voor je voormannen en vakkrachten. Je co├Ârdineert deels vanuit kantoor maar ook op de werkplaats de benodigde werkzaamheden. Daarnaast draag je zorg voor het uitvoeren van administratieve taken, signaleer je meer/minderwerk tijdig en lever je de producten kwalitatief en veilig af op de afgesproken datum en tijd uiteraard binnen budget.

Wordt een Prima Professional!

Als uitvoerder vind jij het leuk om leiding te geven, wij hebben veel uitdagende projecten en wil jij je ontwikkelen tot projectleider? Dan zorgen we dat we met een persoonlijk ontwikkelplan dit gaan realiseren. Benieuwd hoe dit eruit komt te zien? Neem dan contact met ons op of klik hier voor de meest actuele vacatures.