Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Specialist in WTB/E met uitdagende vacatures en functies, Prima Professionals.
Je kennis en ervaring benuttenWaarde toevoegen aan projecten in WTB/E

Werken in WTB/E als uitvoerder

Prima Professionals WTB/E is gespecialiseerd in een aantal functies in de techniek, waaronder de functie van Projectleider.

De Projectleider

De Projectleider die voor ons werkzaam heeft enkele jaren ervaring in het managen van Projecten. Deze Projectleiders verstaan hun vak door hun technische opleiding op MBO+ of HBO-niveau en hebben inmiddels door werkervaring nodige kennis opgedaan.

Wat voor werkzaamheden?

Als Projectleider stuur je het projectteam aan en ben je technisch, financieel en organisatorisch projectverantwoordelijk. Je bewaakt de kwaliteit, voortgang en het budget. Je zorgt voor afstemming op de klanteisen, coacht je teamleden en creĆ«ert een teamsfeer. Verder beheer je de relatie met alle betrokken partijen en behartig je de belangen van de klant. Het is aan jou om te zorgen dat de medewerkers uitstekend functioneren en ook groeien in hun werk. Je ontwikkelt ook hun kennis, vaardigheden en ervaring om de gewenste kwaliteit te leveren. 

Wordt een Prima Professional!

Als Projectleider vind jij het leuk om leiding te geven, wij hebben veel uitdagende projecten en met diverse doorgroeimogelijkheden. Wil je doorgroeien? Dan stellen wij samen een persoonlijk ontwikkelplan op om dit te realiseren. Benieuwd hoe dit eruit komt te zien? Neem dan contact met ons op of klik hier voor de meest actuele vacatures.