Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Prima Professionals biedt als uitzendbureau veel uitdagende en interessante vacatures aan op het gebied van ICT.
Je kennis en ervaring benuttenWaarde toevoegen aan projecten in de ICT

Aan het werk als TAB'er

Wij zijn een gespecialiseerd detacheringsbureau Functioneel- en Technisch Applicatiebeheerders. Wil jij als Functioneel- of Technisch Applicatiebeheerder aan de slag, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Functioneel- en Technisch Applicatiebeheerder

Via Prima Professionals vind jij als Functioneel- of Technisch Applicatiebeheerder uitdagende ICT opdrachten bij vooraanstaande organisaties in de profit- en non-profit sector. Als Applicatiebeheerder kun jij o.a. worden ingezet op opdrachten bij de overheid, grote ICT dienstverleners, banken en verzekeringsmaatschappijen. Voor onze klanten zijn wij businesspartner op niveau. Wij denken mee bij het op juiste wijze invulling geven aan de opdrachten van onze klant. Hierin stellen wij de juiste match tussen organisatie en klant centraal.

Wil jij werken aan innovatieve projecten bij de grootste opdrachtgevers van Nederland en wil jij als Applicatiebeheerder groeien in jouw vakgebied? Dan is Prima Professionals jouw partner. Doormiddel van loopbaanbegeleiding op maat zorgen wij voor een impuls aan jouw carrière. Wij bieden veel mogelijkheden m.b.t. het volgen van opleidingen en trainingen. Daarbij zorgen wij ervoor dat jij als Applicatiebeheerder beschikt over de juiste certificaten waaronder BISL, ITIL, ASL etc

Naast uitdagende projecten en goede arbeidsvoorwaarden bieden wij:

  • Een persoonlijke benadering door onze specialisten.
  • Loopbaanbegeleiding met oog voor jouw wensen.
  • Volop ruimte voor ontwikkeling.
  • Een organisatie met een informele werksfeer.

Pas jij bij Prima Professionals? Dan willen wij jou graag leren kennen. Bekijk onze vacatures en reageer direct.