Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Prima Professionals biedt als uitzendbureau veel uitdagende en interessante vacatures aan op het gebied van ICT.
Je kennis en ervaring benuttenWaarde toevoegen aan projecten in de ICT

Aan het werk als JAVA Developer

Wij zijn een gespecialiseerd detacheringsbureau voor JAVA Developers. Wil jij als JAVA Developer aan de slag, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

JAVA Developer

Via Prima Professionals vind jij als JAVA Developer uitdagende ICT opdrachten bij vooraanstaande organisaties in de profit- en non-profit sector. Als JAVA Developer kun jij o.a. worden ingezet op opdrachten bij de overheid, grote ICT dienstverleners, banken en verzekeringsmaatschappijen. Voor onze klanten zijn wij businesspartner op niveau. Wij denken mee bij het op juiste wijze invulling geven aan de opdrachten van onze klant. Hierin stellen wij de juiste match tussen organisatie en klant centraal.

Wil jij werken aan innovatieve projecten bij de grootste opdrachtgevers van Nederland en wil jij als JAVA Developer groeien in jouw vakgebied? Dan is Prima Professionals jouw partner. Doormiddel van loopbaanbegeleiding op maat zorgen wij voor een impuls aan jouw carrière. Wij bieden veel mogelijkheden m.b.t. het volgen van opleidingen en trainingen. Daarbij zorgen wij ervoor dat jij als JAVA Developer beschikt over de juiste certificaten waaronder OCA en OCP.

Naast uitdagende projecten en goede arbeidsvoorwaarden bieden wij:

  • Een persoonlijke benadering door onze specialisten.
  • Loopbaanbegeleiding met oog voor jouw wensen.
  • Volop ruimte voor ontwikkeling.
  • Een organisatie met een informele werksfeer.

Pas jij bij Prima Professionals? Dan willen wij jou graag leren kennen. Bekijk onze vacatures en reageer direct.