Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Prima Professionals biedt als uitzendbureau veel uitdagende vacatures en afwisselend werk aan in bouw en infra
Diversiteit in projectenWerk met inhoud en uitdaging

Verantwoordelijk werk binnen mooie projecten

Onze professionals werken binnen zeer diverse en uitdagende projecten. In heel Nederland en met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Welke rol zij ook vervullen, de kennis en ervaring die onze vakmensen inbrengen, zijn cruciaal voor onze opdrachtgevers.

Bekijk hier een aantal projecten waaraan we een wezenlijke bijdrage hebben geleverd.

Wil jij ook met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid werken op uiteenlopende projecten? Maak dan snel kennis met Prima Professionals.

Recente projecten:

Datacenter Eemshaven


In de Eemshaven wordt druk gebouwd aan een datacenter, wat één van de grootste datacenters van Europa moet worden.
Prima Professionals werkt binnen dit project nauw samen met de hoofdaannemer ISG. Bovendien zitten medewerkers van Prima Professionals op strategische posities bij onderaannemers. Prima Professionals zal na ingebruikname medewerkers leveren voor het onderhoud.

Gasopslag NAM


De gasopslag in Norg is een van de ondergrondse gasopslagen van de NAM. Om aan de toekomstige vraag te kunnen voldoen, werd besloten om zowel de opslagcapaciteit als het productievolume van de locatie te vergroten.  Prima Professionals was bij dit project voorzitter van een samenwerkingsverband van werktuigbouwkundigen. 

Stoomleiding Delfzijl


Op het Chemie Park in Delfzijl is een nieuwe stoomleiding gebouwd. Voor de ombouw produceerde de centrale alleen groene stroom, maar door de ombouw kan nu met dezelfde hoeveelheid biomassa ook groene stoom worden opgewekt.
Prima Professionals ziet erop toe dat op de Eneco locatie veilig wordt gewerkt en levert medewerkers voor de uitvoering van dit project.

Ziekenhuis Scheemda


In Scheemda bouwt De Ommelander Ziekenhuis Groep een nieuw ziekenhuis. Prima Professionals heeft in de voorbereiding een bijdrage geleverd aan de engineering en de projectplanning.

Van der Valk Hoogkerk


In 2017 zijn de deuren van het nieuwe Van der Valk Hotel in Hoogkerk geopend. Prima Personeel en Prima Professionals heeft voor dit project gespecialiseerd personeel geleverd om alles goed en op tijd te realiseren. Het gaat om nieuwbouwtimmermannen op locatie en om werkvoorbereiders op kantoor.

Aanpak Ring Zuid


Om de bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid rondom de stad te verbeteren zal de komende vijf jaar de zuidelijke ringweg in Groningen een grote ombouw ondergaan.  De planstudiefase is afgerond, dit betekent dat de uitvoeringsfase van start kan gaan. Prima Professionals levert personeel voor de uitvoeringsfase binnen dit project.