Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Uitdagende vacatures in WTB/E, ICT en Bouw/Infra? Prima Professionals het uitzendbureau voor jou.
Ondernemend, specialist, betrokkenVakmensen voor vakmensen

De betrouwbare partner in WTB/E, ICT en in de bouw

Als het gaat om detachering en bemiddeling in WTB/E, ICT en Bouw is Prima Professionals de juiste keuze. Zowel voor werkgevers als voor professionals. Wij hebben een unieke aanpak en een bijzondere bedrijfscultuur. En dat merk je direct als je in contact komt met een branchespecialist bij één van onze 4 vestigingen.

We zijn ondernemend

Net als onze klanten zijn we erg ondernemend. In die zin spreken we helemaal de taal van onze opdrachtgevers. We timmeren flink aan de weg en we willen echt het beste bureau zijn op het gebied van flexibele inzet van personeel. En daar profiteren ook onze professionals van. Veel uitdagende projecten voor steeds meer interessante bedrijven. In heel Nederland. We zijn 24/7 bereikbaar en we gaan risico’s niet uit de weg. En we investeren continu in de ontwikkeling van onze mensen, in de relatie met klanten en in onze eigen organisatie. We denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden.

We zijn gespecialiseerd

We werken met projectmanagers die gespecialiseerd zijn in een bepaalde branche. Zij kennen als geen ander de behoeften van de bedrijven en weten de weg te vinden naar de beste professionals. Zowel voor werkgevers als voor medewerkers zijn onze specialisten een deskundige gesprekspartner op niveau. Ervaren adviseurs die voor elk personeelsvraagstuk een passende oplossing hebben. En die op de hoogte zijn van alle relevante ontwikkelingen in hun branche.

We zijn betrokken

Bij ons staat bij alles de mens centraal. Mensen maken in onze ogen het verschil. Dit zie je terug in onze persoonlijke benadering en de oprechte aandacht voor zowel medewerkers als klanten. We voelen ons echt betrokken en we vinden open en langdurige relaties cruciaal.

Missie en visie

Onze aanpak en kernwaarden sluiten goed aan bij onze missie en visie. Het is de missie van Prima Professionals bedrijven in de breedste zin te ondersteunen bij de inzet van flexibel personeel. En we dragen structureel bij aan de ontwikkeling van onze professionals. In onze visie staat specialisatie centraal. Diepgaande kennis van de branches waarin we actief zijn, zien we als voorwaarde om klanten en professionals optimaal van dienst te kunnen zijn.