Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Solliciteren voor een vacature in WTB/E, ICT en Bouw/Infra doe je bij Prima Professionals.
Het is prettig om te weten waar je aan toe bentDaarom zijn wij transparant

Solliciteren en daarna...

Als je bij ons solliciteert, nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op. Lees hieronder meer over de stappen in onze sollicitatieprocedure. Dan weet je precies hoe het werkt. Maar we kijken ook al even iets verder. We zien je binnenkort bij ons aan tafel!

Sollicitatie

Wij komen graag met goede professionals in contact. Heb je een leuke vacature gezien op onze website? Reageer dan direct online. We sluiten de procedure, zodra de juiste kandidaat zich meldt. Wees er dus snel bij. Zie je niet meteen een functie die bij je past? Ook open sollicitaties zijn altijd welkom.

Selectie

In onze reactie geven we eerlijk aan of jij wel of niet de geschikte kandidaat bent voor de vacature. Het kan ook zijn dat we net een andere kandidaat gekozen hebben voor het project waarop je solliciteert. Maar de kans is groot dat we je toch uitnodigen voor een gesprek. Wie weet is er een andere functie waarop we je kunnen inzetten.

Kennismaking

Een persoonlijke benadering vinden we belangrijk. Daarom willen we in het kennismakingsgesprek vooral horen wie jij bent. En wij vertellen meer over wie wij zijn. Natuurlijk komen ook jouw werkervaring en kwaliteiten aan bod. In een open gesprek vinden we samen uit wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Sollicitatiegesprek

Hebben we allebei het gevoel dat er sprake is van een match? En zien we het van beide kanten helemaal zitten? Dan introduceren wij je bij onze opdrachtgever voor het project waar jouw interesse naar uitgaat. We plannen een sollicitatiegesprek in voor je om te kijken of het ook tussen jou en de opdrachtgever klikt.

Contract

Zijn jullie allebei enthousiast? Dan is het een kwestie van een contract tekenen. En dan aan de slag! In overleg stellen we vast wat de beste contractvorm is. Op projectbasis, deta vast, in een werving & selectie constructie of als zzp'er. Dit laten we afhangen van de wensen van onze opdrachtgever en die van jou.

Blijven ontwikkelen

Ben je aan de slag? Dan beginnen we pas echt. Jij wilt je blijven ontwikkelen en wij investeren daarin. Dat vinden we belangrijk. We kijken hoe we je zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld met opleidingen die je verder helpen. We doen er echt alles aan om te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt.